Sterrehof’s Dante imponeert in hartje Parijs

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Derde tweede plaats voor Dante en Marc in anderhalve maand tijd

Sterrehof’s Dante en Marc beleefden een uitstekend weekend tijdens het prestigieuze CSI5* Saut Hermès. Zowel op zaterdag als zondag was ons duo goed op dreef in de aansprekende entourage van het Grand Palais, in hartje Parijs. Een imponerend springende Dante wist allereerst een mooie zevende plaats te bemachtigen in een 1.50m rubriek direct op tijd. De kers op de taart volgde een dag later. In een tweefasenrubriek op 1.50m kwam onze elfjarige topmerrie opnieuw niet in de buurt van het hout en daarnaast was ze ook nog eens pijlsnel in de tweede fase, wat een prachtige tweede plaats opleverde. Met deze uitsmijter van een geslaagd indoorseizoen ontpopt Dante zich meer en meer tot een ware prijzenpakker met Marc. Na eerdere sterke optredens in 1.45m rubrieken in Kronenberg en Dortmund was dit alweer haar derde tweede plaats in anderhalve maand tijd.

Sterrehof’s Calimero kende jammer genoeg minder succes in de Franse hoofdstad. Op vrijdag kreeg hij met Marc een fout in het zicht van de haven en ook in de Grote Prijs, waarin ons duo als enige Nederland vertegenwoordigde, versperde de niet foutloos overwonnen lijn met overbouwde oxer, gevolgd door een dubbelsprong de weg naar de barrage.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier