Sterrehof’s Dante N.O.P. derde in landenprijs Rome

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc en Dante scoren met Nederland mooie derde plaats op CSIO5* van Rome

Voor het eerst sinds de Olympische Spelen van Tokio kwamen Sterrehof’s Dante N.O.P. en Marc weer uit voor de Nederlandse driekleur. Plaats van handeling was het aansprekende Piazza di Siena, waar de landenwedstrijd van het prestigieuze CSIO5* van Rome op het programma stond. In de eerste omloop kwam ons duo tot een goed resultaat, al bleef de lei met 4 strafpunten niet geheel schoon. Dat vlekje werd vakkundig weggepoets in ronde twee door Marc en Dante. Als slotcombinatie van het team trokken zij dankzij een nulronde de derde plek voor Nederland over de streep. Debuterend bondscoach Jos Lansink zag het allemaal goedkeurend toe, zoals hij eerder al Willem Greve met Grandorado TN als beste Nederlandse combinatie een dubbel nulresultaat zag realiseren.

Overige resultaten

Op zondag kwamen Marc en Dante nog in actie tijdens de Grote Prijs van Rome. Jammer genoeg stond een luttele springfout een vervolg in de barrage in de weg. Met tweede troef Sterrehof’s Calimero kwam Marc eveneens in actie. Onze vijftienjarige ruin, die in opbouw is, wist een knappe foutloze ronde neer te zetten in een 1.45m proef.

Klik hier voor de uitslag van de Rolex Nations Cup van Rome.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier