Sterrehof’s Dante piekt in Championat van Hamburg

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Dante en Marc naar mooie vijfde plaats in aansprekende rubriek GCT Hamburg

De Longines Global Champions Tour van Hamburg heeft ons wisselende, maar zeker ook enkele mooie resultaten gebracht. Het hoogtepunt schreef Sterrehof’s Dante op haar conto. Nog geen week na de zege met Marc in de Grote Prijs van Jumping Schröder Tubbergen kwam ze opnieuw uitstekend voor de dag in enkele rubrieken van het vijfsterrenconcours in de Duitse havenstad. Na een mooie twaalfde plaats in de tweefasen openingsrubriek volgde een dag later een nog mooier resultaat in het Championat. In de entourage van de historische springpiste van de Hamburger Derby wisten Dante en Marc een uitstekende vijfde plaats te realiseren. Deze klassering past naadloos in het succesjaar van Dante, waarin ze, naast de genoemde GP-zege, ook al drie keer een tweede, een derde en een vierde plek wist te behalen in diverse rubrieken.

Sterrehof’s Calimero was op zijn beurt op dreef tijdens de beide omlopen van de Global Champions League. Met een 4/0-resultaat wist hij na Shanghai en Madrid voor de derde etappe op rij het beste resultaat van Marc’s team, de Prague Lions, neer te zetten. In de afsluitende zware GCT Grote Prijs konden Marc en Calimero spijtig genoeg geen vervolg geven aan dit GCL-resultaat.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier