Sterrehof’s Dante sterk achtste in 5* GP Saint-Tropez

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc en Dante op dreef met dubbele nulronde in ijzersterk veld

Sterrehof’s Dante en Marc piekten op het goede moment tijdens de afsluitende hoofdrubriek van de Hubside Jumping Grimaud. In de zwaar bezette 5* Grote Prijs, waar een groot deel van de complete wereldtop was vertegenwoordigd, hielden de enige Nederlandse deelnemers de vaderlandse eer hoog. Ze openden met een overtuigende ronde in het basisparcours en kwalificeerden zich daarmee voor de barrage.

Fijne afsluiter

Met in totaal vijftien deelnemers in de beslissende omloop konden de regerende Nederlandse kampioenen aan de bak. Al vroeg in de barrage realiseerde ons topduo een nieuwe nulronde, die de klok op 41,97 seconden liet stilstaan. Met deze tijd belanden ze op een mooie achtste plaats en bleven ze op minder dan 0,7 seconden verwijderd van plek vier. Het resultaat is een fijne afsluiter voor Marc en Dante tijdens hun voorlopig laatste deelname aan de reeks wedstrijden die de afgelopen maanden in de nabijheid van Saint-Tropez plaatsvonden.

Klik hier voor het resultaat.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier