Sterrehof’s Edinus verkocht

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Grand Prix-paard Edinus verkocht, nieuw talent voor Marc vastgelegd

De laatste jaren vormde Sterrehof’s Edinus een van de internationale troeven van Marc. Recent ontstond er vanuit de Verenigde Staten serieuze belangstelling voor de zoon van Padinus, waarna we besloten hebben hem te verkopen.

Het nu dertienjarige fokproduct van Carla Euverman liep al als zevenjarige op internationaal niveau onder het zadel van Marc. Hij groeide door naar een waardevolle kracht op 1.50m-niveau, wat een enorm aantal foutloze ronden en diverse mooie ereplaatsen in vele rubrieken opleverde. Zo werd hij onder meer derde in de Grote Prijs van Dortmund, won hij het Championat van het CSI5* Treffen, behaalde een vijfde plaats in de GP van Amsterdam (foto) en stond afgelopen jaar derde in de CSI2* GP van Valkenswaard.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Edinus zijn succesvolle carrière voortzet en wensen de nieuwe eigenaar dan ook veel succes!

Opvallend talent vastgelegd

Tegenover het vertrek van Edinus stond de komst van een nieuwe troef. De nu zevenjarige merrie Klasse EB (Regino x Chellano Z) werd door ons vastgelegd voor Marc. Dit opvallende talent werd gefokt door Gerrit en Leontine ter Harmsel-Zanderink en zal de komende weken, net als Sterrehof’s Dante N.O.P. en Sterrehof’s Calimero, in actie komen tijdens de Mediterraanse Tour in het Spaanse Oliva.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier