Sterrehof’s Great Blue verkocht

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Great Blue én de vijfjarige Ivo vertrekken naar de Verenigde Staten

De KWPN-gekeurde Sterrehof’s Great Blue (Plot Blue x Libero H, fokker G. Kouwen) is verkocht naar de Verenigde Staten. De zevenjarige Great Blue was onder Julia geklasseerd tot op 1.45m-niveau en liep de laatste maanden onder het zadel van Roy Weel (foto), stalruiter bij Marc en Julia. Deze combi leverde de nodige successen op. Het duo behaalde knappe resultaten in internationale jongepaardenrubrieken, stond dit jaar, met onder meer een 5e plaats, diverse keren bij de prijswinnaars op CSI2* Zuidwolde en werd 6e in de CSI1* Grote Prijs van Jumping Schröder Tubbergen.

Castratie

De eerdere opleiding van Great Blue was in de vaardige handen van Caroline Müller. Ten behoeve van de sport werd de Plot Blue-zoon dit jaar gecastreerd. Eerder verdiende hij als driejarige zijn dekbrevet bij het KWPN, later volgde ook nog een goedkeuring in Westfalen. Op Stoeterij Sterrehof zijn nog diverse opvallende nakomelingen van hem aanwezig, alsook het nodige diepvriessperma.

Wij wensen de nieuwe eigenaar en ruiter bijzonder veel succes met Sterrehof’s Great Blue!

Vijfjarige Ivo

Hetzelfde gaat op voor de nieuwe berijder van Ivo (Opium x Padinus, fokker dhr. Pleijter)! In de slipstream van Great Blue vertrekt deze vijfjarige ruin namelijk eveneens naar de Verenigde Staten, al komt hij op een andere stal terecht. De talentvolle Ivo liep tot heden onder het zadel van Michael Greeve, die hem vakkundig tot op L-niveau had geklasseerd, maar hem nu uit zijn stal ziet vertrekken om zijn carrière aan de andere kant van de Atlantische Oceaan voort te kunnen zetten.

Video van een pas vijfjarige Great Blue tijdens de KWPN Hengstencompetitie met Caroline Müller.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier