Talentvolle springpaarden te koop

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Te koop: vijfjarige Ivo-c en achtjarige Flow

Regelmatig biedt Stoeterij Sterrehof, al dan niet in samenwerking met Stal Houtzager-Kayser, talentvolle, jonge springpaarden aan die vakkundig zijn opgeleid en eerder al een strenge selectie op gezondheid en aanleg hebben doorstaan. Hieronder de met instelling en vermogen springende Ivo-c. Deze in 2013 geboren, bruine ruin is een zoon van Sterrehof’s Opium uit de sterk fokkende merrie Desca (v. Numero Uno). Ivo-c is conform onze visie in alle rust opgeleid en is door onze stalruiter Edward van den Bragt opgeleid tot en met M-niveau.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via info@sterrehof.nl of het contactformulier op onze site worden ingevuld. Informeer ook gerust naar de andere talentvolle paarden die voor de verkoop aanwezig zijn.

Patente springer

Bij interesse voor de op internationaal 1.45m-niveau geklasseerde Flow (zie ook onderstaande video) kan het best contact worden opgenomen met Stal Houtzager-Kayser. De bijzonder patent springende Flow is een achtjarige nakomeling van Sam R uit de Epilot-merrie Zafra. Vorig jaar was deze merrie al succesvol in diverse internationale rubrieken voor zevenjarige paarden, met meer dan dertig ronden zonder springfout en een zege en vierde plaats op CSI Zuidwolde. In 2018 behaalde ze al een vierde, zesde en zevende plek in respectievelijk Villach, Neumünster en Leipzig.

Flow in actie in Leizpig:

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier