Terugblik op een geweldig Outdoor Gelderland

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Succes voor Sterrehof's Cayetano en mooie finales Stoeterij Sterrehof Trofee

We blikken graag even terug op weer een prachtige editie van Outdoor Gelderland. Werkelijk alle ingrediënten waren aanwezig om van dit internationale concours op Papendal bij Arnhem een succes te maken.

Mooie winnaars

Net als voorheen hadden we dit jaar onze naam verbonden aan een aantal rubrieken, met de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee voor combinaties uit de basisport voorop. De finale van de klasse Z beet op woensdag het spits af en leverde direct een spectaculaire winnaar op. Tamara Danning uit Sliedrecht bleek in de barrage met haar Jeepiler (v. Cicero van Paemel Z) werkelijk onhoudbaar voor de concurrentie en kon afloop de felicitaties van Ivo Campagne namens Sterrehof in ontvangst nemen (foto 1 onder).

Een dag later speelde Max de Mol niet bepaald verstoppertje met zijn Fenno-al (v. Heartbreaker) in de barrage. Deze combinatie wist de klasse M te winnen (foto 2 onder), waarna het op zaterdag de beurt was aan Bart van Ooyen met Iglesias (v. Quasimodo van de Molendreef) om na een spannende strijd zijn slag te slaan in de klasse L. In deze finale ook aanwezig onze stalruiter Edward van den Bragt met Ivo-c (foto boven). Het was voor het eerst dat dit jonge talent in een dergelijke entourage sprong en dat deed hij met Edward uitstekend, met slechts één tijdfout als resultaat. De zaterdag werd nog afgesloten met de Stoeterij Sterrehof Prijs. Deze finale van de internationale Midden Tour kreeg een mooie winnaar in de hoedanigheid van Jur Vrieling en Zypern III.

Cayetano Z overtuigt

Als kers op de taart bracht deze bijzonder zomerse aflevering van Outdoor Gelderland ons nog mooie successen op de afsluitende zondag. In de ochtend sloot Sterrehof’s Great Blue zijn campagne in de CSI1* Big Tour op passende wijze af door opnieuw te overtuigen onder Roy Weel. Het mooiste resultaat volgde in de middag. Na de winst van Marc en Sterrehof’s Calimero op Jumping Amsterdam, het andere internationale concours dat we ondersteunen, was het dit keer de beurt aan Julia en Sterrehof’s Cayetano Z om te pieken in de Grote Prijs van de Provincie Gelderland. Slechts acht combinaties van de 50 starters wisten de nul te houden in het selectieve basisparcours. Hieronder Julia en haar tophengst. In de barrage slaagden ze opnieuw in deze opdracht, waarna ze zich als vierde mochten opstellen in de prijsuitreiking.

Het resultaat bevestigde dat Cayetano Z er weer helemaal staat. Eerder dit seizoen hebben we deze kleinzoon van Ratina Z voor het eerst ingezet in de fokkerij. Dit leverde embryo’s op van de internationale sportmerries Sterrehof’s UshiSterrehof’s Centolina en Sterrehof’s Felisimo, die allen succesvol zijn overgezet in draagmoeders.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier