Topresultaat voor Dante in Oliva

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Dante en Marc naar 6e plek in Grote Prijs

De tweede week van de Autumn Mediterranean Equestrian Tour in Oliva werd passend afgesloten in de Grote Prijs. Waar vorige week vooral Sterrehof’s Calimero en Klasse EB de hoofdrol namen, was het nu de beurt aan Sterrehof’s Dante om te schitteren.

Samen met Marc kwam ze overtuigend voor de dag in de basisomloop van deze toprubriek op 1.50m. Onze vijftienjarige, geroutineerde merrie schaarde zich met een prachtige foutloze ronde bij de andere tien nullers in het basisparcours, waarin 56 combinaties van start gingen.

Strijden in de barrage

Dante en Marc hadden een gunstige uitgangspositie in de barrage en streden voor wat ze waard waren. Hun tijd was goed voor een top drie positie, maar spijtig genoeg leverde hun gewaagde poging geen foutloos resultaat op en viel er één balk genadeloos uit de lepels. Dat betekende een uiteindelijk toch nog mooie zesde plek en daarmee een topresultaat in deze goed bezette rubriek, waarin landgenoot Hessel Hoekstra het nog één plekje beter deed.


Dante genietend in de Spaanse najaarszon

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier