Twee embryo’s van Sterrehof’s Ushi geveild

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Embryo Chacco Blue x Ushi verkocht op Zangersheide Online Auction, Emerald x Ushi op HorseSales.Auction

Afgelopen week zijn embryo’s van onze fokmerrie Sterrehof’s Ushi, beiden geplaatst in een draagmoeder, verkocht via twee online topveilingen. Het embryo van Emerald x Sterrehof’s Ushi behoorde tot de collectie van Horsesales.Auction ‘Breeding Auction: The Next Level’. Bij dit embryo bleek uiteindelijk een Duitse koper de langste adem te hebben. Drie dagen later was het de beurt aan het embryo van Chacco Blue x Sterrehof’s Ushi op de Zangersheide Online Auction. Deze combinatie leverde een nog steviger biedduel op. Een koper uit de Verenigde Staten bleek het meest volhardend en zorgde er mede voor dat dit embryo bij de toppers van deze veiling behoorde.

Grootmoeder Narcotique de Muze II

Op basis van deze mooie resultaten kunnen we stellen dat de genen van onze Ushi gewild zijn. En dat is niet voor niks. Ushi is een dochter van wereldkampioen Vigo d’Arsouilles en liep zelf diverse jaren succesvol op 1.60m Grand Prix-niveau met Julia. Zelf is de vosmerrie afkomstig uit de beroemde Narcotique de Muze/Qerly Chin-lijn. Haar moeder is een halfzus van vijf 1.60m-paarden en vijf gekeurde hengsten, allen rechtstreeks gefokt uit Narcotique de Muze II (1.60m).

Ushi’s nakomelingen

Inmiddels heeft Ushi ook zichzelf in de fokkerij bewezen. Haar eerste nakomeling Goliath S staat al op internationaal 1.45m-niveau geklasseerd. Op onze stoeterij zijn nog verschillende jonge nakomelingen van haar aanwezig, zoals de hengsten Orion S, Chapeau S Z en Catch of the Day S Z en de jaarlingmerrie Cerly, een volle zus van de genoemde Chapeau en Catch of the Day. Daarnaast is er nog de talentvolle Mercurius S, gefokt uit Henna S, een dochter van Sterrehof’s Ushi.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier