Uitgebreide update jonge sportpaarden en paarden in opfok

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

12 paarden geüpdatet en 16 paarden toegevoegd aan website

Op onze website staan sinds kort alle jonge paarden uit de jaargangen 2014 tot en met 2019 weergegeven. De informatie over twaalf paarden, die reeds op de site stonden, is geüpdatet en in totaal zestien paarden zijn toegevoegd.

De vier- tot en met zesjarige paarden zijn terug te vinden in het overzicht van onze ‘Paarden in opleiding’. De streng geselecteerde, zesjarige talenten Jerom (v. I’m Special de Muze), Joel (v. Don Diablo) en Joint (v. Sterrehof’s Opium) zijn inmiddels succesvol actief tot op M-niveau. Alle vijfjarigen, te weten Kennet (v. Sterrehof’s Great Blue), Koert (v. Chaman), Kennice (v. Sterrehof’s Great Blue) en Kherna (v. Sterrehof’s Opium) hebben reeds de nodige wedstrijdervaring opgedaan en de vierjarigen Liberty (v. Sterrehof’s Great Blue), Lavanna (v. Escudo I), Lambada (v. Toulon) en Live Star (v. Van Gogh) zijn inmiddels zadelmak en worden verder getraind richting hun eerste (oefen)wedstrijden.

Paarden in opfok

Dan komen we bij jonkies uit de jaargangen 2017 tot en met 2019. Deze zijn onder onze fokmerries te vinden in het overzicht ‘Fokkerij’. De driejarigen staan reeds op stal om zadelmak gemaakt te worden en zullen daarna weer de wei ingaan. Deze mooie lichting luistert naar de namen Madesca (v. Berlin), Toulady Z (v. Toulon), Mercurius (v. Diamant de Semilly) en Maserati (v. Eldorado van de Zeshoek).

Tot slot hebben we de twee jongste lichtingen die op ons bedrijf in de opfok staan. Van veruit de meeste paarden heeft niet alleen de vader, maar ook de moeder op (hoog) internationaal gesprongen. Allereerst de tweejarigen. Dit zijn in totaal vijf merries, te weten: Agolina S Z (v. Aganix du Seigneur), Nana Moscouri (v. Quabri de l’Isle), Next Lina (v. Eldorado van de Zeshoek), Noah W (v. Quabri de l’Isle) en Sublieme Prinseveld (v. Lavallino ter Klomp).

Bij de lichting 2019 zijn juist de hengsten goed vertegenwoordigd. Van de zeven jaarlingen zijn er zes van het mannelijke geslacht. In totaal vijf jaarlingen komen uit de allereerste jaargang van onze Grand Prix-hengst Sterrehof’s Cayetano Z, allen gefokt uit bewezen topsportmerries. Dit zijn: de hengsten Champagne Cognac, Catch of the Day en Chapeau en de merrie Celisimo. Daarnaast behoren Ouzo (v. Quabri de l’Isle) en Orion (v. Cornet du Lys) tot onze jongste toekomsttroeven.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier