Volgprijs voor Calimero in GCT Valkenswaard

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Calimero en Marc grijpen net naast barrage in Grote Prijs

In de week dat bekend werd dat Sterrehof’s Calimero samen met Marc de Nederlandse kleuren mag gaan verdedigen op het EK in Riesenbeck (1 t/m 5 september) kwamen beiden in eigen land in actie tijdens de GCL/GCT van Valkenswaard. Op vrijdag toonde Calimero direct zijn goede vorm in de Tops International Arena. Het leverde een mooie nulrit op in de eerste manche van de Global Champions League. Een dag later stond de tweede etappe van deze teamwedstrijd op het programma. Opnieuw sprong Calimero overtuigend voor de Prague Lions, al bleef dit keer niet de nul behouden en verschenen vier strafpunten in de einduitslag.

Grote Prijs

Beide goede ronden waren voldoende voor plaatsing voor de Grote Prijs van de Global Champions Tour. In deze zware proef toonde onze topruin aan in de juiste vorm te geraken richting zijn vierde grote kampioenschap in vijf jaar tijd. Helaas voorkwam ook hier een enkele balk een echt topresultaat, maar dankzij een vlot gereden ronde en een beperkt aantal combinaties in de barrage viel ons duo vanaf plek tien nog in de prijzen.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier