Zege voor Dante in Oliva

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc en Sterrehof’s Dante N.O.P. pieken in finale Gold Tour

Marc en Sterrehof’s Dante N.O.P. lieten zich van hun beste kant zien in de tweede week van de Mediterranean Equestrian Tour (MET) in het Spaanse Oliva. In de finale van de zogenaamde Gold 3 Tour sprong onze vijftienjarige topmerrie een ronde uit het boekje in het basisparcours. Aan het eind van de rit wisten elf andere combinaties van de 49 starters eveneens een nulrit te realiseren.

Wilhelmus

In de barrage gooide ons duo er nog een schepje bovenop. Met overtuiging volgde een messcherpe en pijlsnelle ronde, die de snelste tijd van alle barragekandidaten opleverde en, niet minder belangrijk, ook goed was voor een foutloos resultaat. Na afloop klonk daarmee het Wilhelmus in de prijsuitreiking (foto onder) en werd de tweede week van de Spaanse tour succesvol afgesloten voor onze paarden.

Smakelijk toetje

Tweede troef Klasse EB kwam eveneens in actie. Deze achtjarige merrie deed weer de nodige ervaring op en sprong in de Grote Prijs van de Silver Tour een enkele balk naar beneden, waarna Marc het rustig aan deed en tijdfouten op de koop toenam.

Voor Marc zelf volgde nog een bijzonder smakelijk toetje in de Grote Prijs, waarin hij en Holy Moley aan start kwamen. Met het toppaard van eigenaar Fred Lodewijk behaalde hij een prachtige tweede plaats.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier