Baccarat opnieuw hoog geklasseerd in GP Münster

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc en Sterrehof’s Baccarat op plek 5 in Turnier der Sieger

Het Turnier der Sieger in Münster en Sterrehof’s Baccarat vormen ogenschijnlijk een prima combinatie. In 2017 wist Baccarat met Marc al te imponeren op het sterk bezette CSI4*-concours in Duitsland en ook dit jaar stonden ze er op het moment suprême. In het basisparcours kwam ons duo niet in de problemen en deze lijn werd doorgetrokken in de pittige tweede omloop. Marc reed Baccarat vakkundig naar een sterke nulronde en zag zichzelf op een mooie vijfde plek eindigen. Het resultaat vormde een nieuwe bevestiging van het prima outdoorseizoen van de twaalfjarige Baccarat, die eerder al imponeerde in Hamburg, Geesteren en Aken.

Cayetano en Dante

Er ook bij in de tweede ronde na een foutloos eerste bedrijf waren Julia en Sterrehof’s Cayetano Z. Zij wisten spijtig genoeg geen vervolg te geven aan hun eerste optreden en eindigden op plek veertien. Eerder kende Julia al een prima resultaat met Cayetano in een 1.45m-rubriek op tijd en daarnaast vormden haar prestaties met Sterrehof’s Dante een mooie opsteker. Dante realiseerde in totaal drie nulronden in Münster en belandde in de openingsrubriek nog net in de prijzen.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier