Calimero, Edinus én Dante succesvol in Treffen!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Edinus 1e in Championat, Calimero 3e in Grote Prijs en Dante tweemaal 8e

Met drie van onze paarden kwam Marc aan de start op het Glock Horse Performance Center in Treffen en voor alle drie leverde dit CSI5*-concours prachtige successen op. In de hoofdrubriek maakte Sterrehof’s Calimero weer alle verwachtingen waar. Hij imponeerde in de basisomloop en gaf nog eens een toegift in de barrage door opnieuw foutloos te blijven en een messcherpe tijd op de klokken te zetten. Lange tijd leken Marc en Calimero op weg naar de zege, totdat de Amerikaanse amazones Beezie Madden en Lauren Hough nog onder hun tijd doken. Het resultaat was desalniettemin geweldig en alweer de vijfde top-3 notering van Marc en Calimero in een vijfsterren Grote Prijs in nog geen anderhalf jaar tijd!

Geweldig gemanaged

Een dag eerder kon de Nederlandse driekleur wel gehesen worden op dit altijd prachtige concours in Oostenrijk. Marc en Sterrehof’s Edinus bleken ongrijpbaar voor de concurrentie tijdens de een na belangrijkste rubriek, het 1.55m Gaston Glock’s Championat met winning round. De prachtprestatie vormde een nieuwe bevestiging van de potentie van de pas negenjarige Edinus.

Alsof het nog niet genoeg was, viel Marc ook met derde troef Sterrehof’s Dante in de prijzen, tot twee keer toe. Het duo eindigde op zaterdag met een tijdfout als achtste in een tweefasen 1.50m-rubriek en deed er op zondag nog een schepje bovenop door foutloos te blijven in een 1.55m rubriek op tijd, eveneens goed voor de achtste plaats.

Al met al een prachtige lijst resultaten op CSI5*-niveau van drie in vorm zijnde paarden, die zoals altijd top gereden werden en geweldige gemanaged zijn.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier