Dante en Edinus in de prijzen tijdens Winter Masters

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc piekt met Sterrehof’s Dante en consolideert met Sterrehof’s Edinus

Verschillende Sterrehof-paarden gaven acte de présence tijdens de nieuwe CSI3* Winter Masters in Equestrian Centre De Peelbergen. Vooral de resultaten van Marc met Sterrehof’s Dante sprongen in het oog. De knap acterende merrie opende het concours met een nette nulronde in een 1.45m-rubriek direct op tijd. Twee dagen later piekte ze zelfs in een pittige 1.45m-rubriek met barrage. Liefst 85 combinaties stonden aan de start, waarvan er 23 de lei schoon wisten te houden. In het tweede bedrijf lukte dit nogmaals de helft. Hieronder Marc en Dante, die ook nog eens pijlsnel het parcours overwonnen en zich als tweede klasseerden.

Edinus, Cayetano en Claire

Voor Sterrehof’s Edinus (foto) bleef het optreden beperkt tot de 1.45m-rubriek op vrijdag. Na sterke prestaties in Amsterdam en Villach consolideerde de tweede Grand Prix-troef van Marc in De Peelbergen en bleven opnieuw alle balken in de lepels. De twee tijdfouten in de als trainingsronde gereden proef leverden toch nog een mooie 9e plaats op in een veld van 69 starters.

Ook Julia kwam met twee paarden aan de start. Zij eindigde met Sterrehof’s Cayetano Z als 16e na één tijdfout in een 1.50m-rubriek met barrage en realiseerde drie omlopen zonder springfout met de pas achtjarige Claire (Centadel x Le Tot de Semilly) in de CSI1*-tour.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier