Dante in barrage GP Amsterdam

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc en Sterrehof’s Dante N.O.P. sluiten top 10 af in ‘eigen’ Grote Prijs

Drie jaar na die prachtige overwinning van Marc en Sterrehof’s Dante N.O.P. stond Jumping Amsterdam eindelijk weer op de kalender. Het topevenement dat wij zo’n warm hart toedragen zorgde ook tijdens deze editie voor de vertrouwde, geweldige sfeer en prachtige sport en voelde daarmee weer als vanouds!

Hoogtepunt

Een hoogtepunt voor ons was natuurlijk de Grote Prijs die wij samen met Anemone Horse Trucks al langere tijd ondersteunen, en ook na corona werd deze traditie voortgezet. Marc had met Dante naar deze zaterdagavondrubriek toegewerkt en stelde in het basisparcours alles behalve teleur. Met een dominante nulronde verzekerde ons topduo zich van een optreden in de barrage, die in het begin een groot aantal deelnemers leek te gaan krijgen. Uiteindelijk bleef de teller op elf overgebleven kanshebber steken.

Duitse zege

Door een pijlsnelle rit voor hem stond de druk er voor Marc direct op. Het genomen risico werd niet beloond. Al vroeg in het barrageparcours vielen twee balken en restte er een tiende plaats als eindklassering. De zege in de Anemone Horse Trucks Grand Prix of Amsterdam powered by Stoeterij Sterrehof ging naar de Duitser Hans-Dieter Dreher met Elysium. Maikel van der Vleuten hield de Nederlandse eer hoog door tweede te worden met Dywis HH.

Klik hier voor de uitslag.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier