Dante naar derde plek op Dutch Masters

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Dante en Marc springen naar podiumplek in VDL Groep Prijs

Sterrehof’s Dante en Marc zetten op de openingsdag van de Dutch Masters – Indoor Brabant een topresultaat neer in de VDL Groep Prijs. In deze hoofdrubriek op de vrijdag kwamen ze na een foutloze basisomloop en een scherp gereden, eveneens foutloze barrage uit op mooie derde plaats in een ijzersterk deelnemersveld. Dit resultaat leverde een prachtig podium op, met naast ons duo de winnende Maikel van der Vleuten met Beauville Z N.O.P. en de Europese kampioenen Steve Guerdat en Dynamix de Belheme op plek twee.

Sterk indoorseizoen

Helaas wisten Dante en Marc geen vervolg aan deze prestatie te geven tijdens de Rolex Grand Prix op zondag. Wel vormde de hoge klassering op vrijdag een bevestiging van het sterke indoorseizoen van onze inmiddels zestienjarige Dante. Eerder kwam ze al tot winst in de Grote Prijs van Salzburg, werd ze tweede in een hoofdrubriek in Maastricht en was er een knappe zesde plek in de wereldbeker van Amsterdam.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier