Eerste topresultaat voor Sterrehof’s Dante N.O.P. in 2021

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Dante en Marc vierde in Championat van Salzburg

Sterrehof’s Dante N.O.P. en Marc hebben hun eerste hoge klassering van 2021 binnen. Nadat de Nederlandse kampioenen na een lange coronabreak vorige week warm draaiden in de CSI2* van Opglabbeek, streden ze tijdens het CSI4* van Salzburg voor de prijzen, en met resultaat. Op zaterdagavond stonden liefst 65 combinaties aan de start van het Championat van de Oostenrijkse stad. In de een na belangrijkste rubriek van het concours wisten in totaal dertien paarden met hun berijders de nul te houden, waaronder ons topduo.

Scherpe ronde

Ook in de barrage van deze 1.55m rubriek bleken Dante en Marc uitstekend op dreef. In een scherp gereden ronde hielden ze opnieuw knap de nul, goed voor een mooie vierde plaats.

Een dag later stond de Grote Prijs op het programma. Dante sprong weer uitstekend, maar een springfout vroeg in het parcours stond dit keer een hoge klassering in de weg. Uiteindelijk viel ons duo op plek dertien net buiten de prijzen.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier