Jaargang veulens in beeld

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Drie merrieveulens van drie internationale sportmerries *foto's*

Zoals we eerder berichtten hebben we dit jaar drie merrieveulens gekregen van drie merries die op internationaal niveau hun sporen verdiend hebben. Van Sterrehof’s Ushi (1.60m-niveau met Julia) en Sterrehof’s Centolina (1.40m-niveau met Marc) hebben we een nakomeling van onze eigen tophengst Sterrehof’s Cayetano Z (1.60m-niveau met Julia) en de allereerste nakomeling van Sterrehof’s Bylou (1.60m-niveau met Marc) betreft een veulen van het jonge talent United Touch S. Extra bijzonder is dat al deze gepensioneerde topsportmerries hun veulen zelf hebben gedragen.

Fotoserie

Fotograaf Arnd Bronkhorst legde de moeders en hun dochters vast op de gevoelige plaat. Dat leverde onder meer de volgende fotoserie op (klik op foto voor scherpere weergave)

Sterrehof’s Bylou en veulen: foto 1-4,  Sterrehof’s Centolina en veulen: foto 5-8, Sterrehof’s Ushi en veulen: foto 9-14.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier