Sterrehof’s Baccarat in bloedvorm op CSI Twente

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof's Baccarat eindigt als 4e in Grote Prijs en wint 1.50m-rubriek

Na de fantastische resultaten van Sterrehof’s Calimero en Sterrehof’s Edinus op het CSI5* Treffen was het nog geen week later de beurt aan Sterrehof’s Baccarat om zich samen met Marc van zijn beste kant te laten zien tijdens CSI Twente. Een ijzersterk optreden in de hoofdrubriek op vrijdag, een 1.50m FEI-rankingproef met barrage, leverde direct een zege op voor de 12-jarige Baccarat. Plaatsing voor de Grote Prijs was een feit en ook in deze 1.60m-rubriek op zondag kwam nogmaals de uitstekende vorm van Baccarat en Marc naar voren. Het basisparcours bleek bijzonder selectief, met een (te) grote rol voor de toegestane tijd, die spijtig genoeg ook door onze combinatie niet werd gehaald, al scheelde het bijzonder weinig. Een balk kreeg Baccarat echter niet aan de benen in Geesteren, waardoor een vierde plaats in deze als klassieker bekend staande viersterren GP als beloning volgde!

CHIO Rotterdam

Naast Baccarat toonde Marc zijn vakmanschap met onze andere paarden. Hij startte minder sterk met Sterrehof’s Dante en redelijk met Sterrehof’s Eddie Blue, maar noteerde vervolgens geen enkele springfout met deze op internationaal niveau nog altijd jonge paarden. Met Dante werd relatief rustig aan gedaan, met Eddie Blue streed Marc wel voor de prijzen. Het leverde het duo een mooie zevende plaats in een 1.50m rubriek, eveneens tellend voor de Longines FEI wereldranglijst, op.

Komende week richten we de aandacht op het CHIO Rotterdam. Hier hoopt Marc met Calimero voor Nederland in actie te komen tijdens de FEI Nations Cup, die dit jaar voor het eerst op zondag wordt verreden. Wordt dus vervolgd!

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier