Sterrehof’s Baccarat in de prijzen in Madrid

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Baccarat en Marc naar vijfde plek in 1.50m met winning round

Sterrehof’s Baccarat (foto) en Marc kwamen uitstekend voor de dag in een van de hoofdrubrieken van het wereldbekerconcours in Madrid. In deze goed bezette 1.50m-rubriek met winning round op zaterdag behoorde ons duo tot de spaarzame combinaties die de lei geheel schoon wisten te houden. Na een bekeken rit in de winning round volgde een mooie vijfde plaats als eindresultaat. Met eerste troef Sterrehof’s Calimero had Marc een rubriek eerder al een mooie volgprijs behaald. Tijdens deze proef op 1.45m-niveau kwamen Marc en Calimero uit op één tijdfout, goed voor een negende plaats.

In de hoofdrubriek, de wereldbekerwedstrijd op zondag, bleven Marc en Calimero buiten de prijzen én de wereldbekerpunten. Een luttele springfout in het basisparcours stond groter succes spijtig genoeg in de weg. Hetzelfde verhaal ging op voor Sterrehof’s Cayetano Z en Julia. Beide vochten voor de nulronde, maar ook hen deed één springfout de das om.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier