Sterrehof’s Calimero geselecteerd voor WEG Tryon!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc en Calimero gaan op voor hun tweede kampioenschap op rij

Op het KNHS Centrum in Ermelo zijn de ruiters en amazones die Nederland zullen vertegenwoordigen op de Wereldruiterspelen in Tryon bekendgemaakt. Zoals we al een beetje gehoopt en verwacht hadden, zullen Marc en Sterrehof’s Calimero gaan afreizen naar de States! Harrie Smolders (Don VHP Z N.O.P of Emerald), Frank Schuttert (Chianti’s Champion), Jur Vrieling (VDL Glasgow van het Merelsnest N.O.P.) en reserveruiter Leopold van Asten (VDL Groep Beauty) zijn de andere combinaties waar bondscoach Rob Ehrens voor gekozen heeft.

De uitverkiezing van Marc en Calimero komt niet geheel als een verrassing, gezien de vorm waarin ze het hele seizoen al verkeren, maar is daarom niet minder mooi nu het moment officieel daar is! Na het EK in Gothenburg levert deze selectie het tweede kampioenschap op rij op voor ons topduo. De WEG vinden plaats van 10 t/m 23 september.

Prestaties Great Blue

Een prestatie van geheel andere orde, maar ook bijzonder voor ons, waren de optredens van Roy Weel en Sterrehof’s Great Blue tijdens het tweede weekend op CH De Wolden. Nadat ze vorig weekend ook al fantastisch presteerden, verliepen de afgelopen dagen zo mogelijk nóg succesvoller. De zevenjarige Great Blue liet opnieuw zijn kwaliteiten zien. Hij reeg de foutloze proeven aaneen, met als kroon op het werk een fantastische vijfde plek in de finale tweesterren proef over 1.35m. Hier viel in de barrage weliswaar het eerste balkje, maar Great Blue toonde opnieuw aan een paard voor de toekomst te zijn!

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier