Sterrehof’s Calimero naar beste seizoensresultaat GCT

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Calimero en Marc eindigen als zesde in Grote Prijs GCT Parijs

Sterrehof’s Calimero en Marc gaven in de Global Champions Tour van Parijs een uitstekend vervolg aan hun goede prestaties op CHIO Twente. In de bijzondere entourage, met de Eifeltoren om de hoek, realiseerde ons duo de eerste van in totaal zeven foutloze omlopen in het delicate basisparcours van de Grote Prijs. Spijtig genoeg viel er al snel een balk in de beslissende barrage, maar de uiteindelijke zesde plek was wel het beste seizoensresultaat in de vier tot heden verreden GCT-wedstrijden. Daarnaast vallen de constante prestaties van Calimero in deze prestigieuze wedstrijd op, aangezien hij in 2018 nog een vijfde plaats liet noteren.

Sterrehof’s Edinus sterk in GCL

Ook in de Global Champions League teamwedstrijd werd net als vorig jaar prima gepresteerd. Met Niels Bruynseels (Delux van T&L) als sterke secondant naast zich zette Marc met zowel Sterrehof’s Edinus (foto onder) als Calimero topresultaten voor de Prague Lions neer. Nadat Edinus foutloos bleef in de eerste ronde op vrijdag, volgde Calimero met één tijdfout in ronde twee op zaterdag. Het eindtotaal van vijf strafpunten bracht de Prague Lions naar een vierde plek. Marc’s team staat inmiddels tiende in de tussenstand, waar na goede resultaten in de laatste wedstrijden de weg naar boven is ingeslagen.

Foto’s: Stephano Grasso/LGCT/GCL

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier