Sterrehof’s Dante N.O.P. na barrage vierde in landenwedstrijd Knokke

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Calimero maakt met Marc rentree in 1.60m Grand Prix

Het CSIO5* van Knokke bracht enkele mooie resultaten en positieve aanknopingspunten voor onze paarden. Sterrehof’s Dante N.O.P. en Marc kwamen voor de derde keer dit seizoen in een 5* landenwedstrijd uit voor Nederland en na Rome en Sankt Gallen streden ze opnieuw met het team om de bovenste plaatsen. Na een eerste manche met 4 strafpunten volgde een prachtige nulronde in de tweede omloop, waarmee beide resultaten van de slotcombinatie van Nederland meetelden voor het eindresultaat van 8 strafpunten. Deze eindscore liet vier landen op de gedeelde eerste plaats belanden in de Belgische kustplaats. Een barrage was noodzakelijk en spijtig genoeg liepen Dante en Marc in deze apotheose tegen twee springfouten aan, waardoor Nederland als vierde eindigde achter de winnende Fransen.

Sterrehof’s Calimero

Nadat hij eerder in de week op een mooie 9e plaats eindigde in de 1.50m-avondrubriek met barrage, kwam Sterrehof’s Calimero op zondag in de andere hoofdrubriek van dit hooggedoteerde concours in actie. Meer dan een plek in de middenmoot zat er dit keer niet in, maar het gegeven dat Calimero met Marc zijn rentree maakte in een zware 1.60m Grote Prijs, was zeker een opsteker tijdens dit prachtige evenement.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier