Sterrehof’s Dante N.O.P. naar plek 2 GP Oliva

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc en Dante na bloedstollende barrage op tweede plaats hoofdrubriek MET Oliva

Marc heeft een sterke week op de Mediterranean Equestrian Tour (MET) in stijl afgesloten door met Sterrehof’s Dante N.O.P. te pieken in de Grote Prijs van Oliva.

Onder de Spaanse voorjaarszon kwam ons duo ijzersterk voor de dag in het delicate basisparcours. Slechts acht van de 44 combinaties wisten de nul te houden en zagen hun optreden verlengd worden in de barrage. Dante en Marc hadden in de beslissende omloop de laatste startpositie en gingen vol voor de winst in deze Grote Prijs, uitgeschreven op 1.50m. Ze hielden opnieuw alle balken in de lepels, namen veel risico en zaten dicht op de leidende tijd van de Fransman Julien Epaillard. Aan de streep kwamen ze 14 honderdsten tekort voor de winst, maar door royaal sneller te zijn dan de overgebleven concurrentie kwam een mooie tweede plaats wel binnen handbereik.

Sterrehof’s Calimero

Eerder op de zondag kwam onze andere topper Sterrehof’s Calimero al prima voor de dag in het 1.45m direct op tijd. Het leverde een mooie nulronde en een volgprijs op in deze rubriek, waar Marc eerder in deze geslaagde, afsluitende week van de Spaanse voorjaarstour al hoge klasseringen wist te behalen met Holy Moley van eigenaar Fred Lodewijk.

Klik hier voor de uitslag van de Grote Prijs.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier