Sterrehof’s Dante N.O.P. op dreef in Grote Prijs Opglabbeek

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Dante en Marc grijpen net naast winst in Sentower Park

Het CSI3* Winter Festival in Sentower Park vormde het decor van het eerste internationale indooroptreden van Sterrehof’s Dante N.O.P. en Sterrehof’s Edinus in het nieuwe seizoen. Edinus zorgde met Marc voor een goed begin van het weekend door op vrijdag een foutloze ronde te realiseren in de 1.50m rubriek. In de barrage volgde een enkele springfout, waardoor ons duo op een twaalfde plaats eindigde in deze qualifier voor de Grote Prijs.

Snelste in de barrage

Tijdens deze hoofdrubriek op zondag kwam Dante met Marc in actie. Zij toonde direct een uitstekende vorm en zette een knappe nulronde op het scorebord in het 1.55m basisparcours. In totaal wisten vijftien van de 55 startende combinaties de lei schoon te houden, waardoor er in de barrage op het scherpst van de snede werd gestreden om de zege. Marc en Dante deden hier allesbehalve voor onder. Ze snelden door barrage als een warm mes door boter en wisten de snelste tijd van 31,68 seconden op de klokken te zetten. Spijtig genoeg ging het ten koste van een balk en eindigde Dante tijdens haar eerste wedstrijd na de zomerbreak op een achtste plek.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier