Sterrehof’s Dante piekt opnieuw in GP Saint-Tropez

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc en Dante sterk zesde in laatste week wedstrijdreeks St. Tropez -Grimaud

Een overtuigend staaltje springen van Sterrehof’s Dante en Marc werd in de CSI4* Grote Prijs van Saint-Tropez uiteindelijk beloond met een mooie zesde plaats. De regerende Nederlandse kampioenen kwamen overtuigend voor de dag in het basisparcours en behoorden daarmee tot de slechts acht combinaties van de 46 deelnemers, die de lei geheel schoon wisten te houden. In de barrage bleven opnieuw alle balken in de lepels. De strak gereden ronde van ons duo zorgde ervoor dat ze terug mochten komen voor de prijsuitreiking. Waar Marc met Dante piekte op de afsluitende zondag, behaalde de eveneens goed presterende Sterrehof’s Edinus zijn beste resultaat op dag 1. Hij werd met een fijne nulronde tiende in de 1.45m rubriek direct op tijd.

Welkome vervanger

Het resultaat in de hoofdrubriek was voor Marc en onze paarden een waardige afsluiter van de wedstrijden in Grimaud, gelegen in de Golf van Saint-Tropez. De hele zomer door fungeerden deze als welkome vervanger van de door corona afgelaste topconcoursen in het outdoorseizoen. Drie weken geleden zagen we al een prachtige prestatie van Marc en Dante in de CSI5* GP en nu is daar in de afsluitende week van deze lange wedstrijdreeks een knap vervolg aan gegeven.

Klik hier voor het resultaat.

Foto: FotoTrailer

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier