Sterrehof’s Dante prachtig derde in GP Gorla Minore

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Dante en Marc pieken met derde plek in druk bezette barrage

Sterrehof’s Dante en Marc hebben hun geweldige vorm meegenomen naar het buitenseizoen. Een week na het overtuigende optreden in Parijs was het ook raak tijdens de seizoensopener in de Italiaanse buitenlucht. Tijdens het hoofdnummer van week vier van de Milano Jumping Challenge in Gorla Minore bleven maar liefst 21 van de 59 startende combinaties foutloos. Hierbij Dante en Marc, die aldus in het tweede bedrijf van deze 1.50m-proef aan de bak mochten. Ze deden dit met verve. Ons duo bleef opnieuw foutloos in een snaarstrakke rit, die eindigde in een snelle tijd van 37,19 sec.

Een dag eerder stonden Marc en Dante ook al van voren in de 1.45m tweefasen rubriek. Na een foutloos begin volgde een snelle tweede fase die beloond werd met een mooie zesde plek.

Overige nulritten

Niet alleen Dante was verantwoordelijk voor nulritten onder de Italiaanse zon. Sterrehof’s Edinus bleef foutloos in een 1.40m rubriek direct op tijd en in een tweefasen op dezelfde hoogte. Ook Julia kende een paar mooie resultaten met onze paarden. Sterrehof’s Cayetano Z hield de nul in een 1.45m direct op tijd en Claire opende foutloos in een tweefasenrubriek (1.30m), waarna de Centadel-dochter dit resultaat evenaarde in een 1.35m-rubriek direct op tijd, goed voor een tiende plek.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier