Unieke hattrick in Salzburg!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Dante wint Grote Prijs, Calimero het Championat en Klasse de kleine Grote Prijs

Wat een ongekende weelde in Salzburg! Tijdens de Amadeus Horse Indoors in de Oostenrijkse stad won Marc alle hoofdrubrieken, waarin hij met onze drie paarden aan de start kwam. Op de late zaterdagavond was het eerst prijs met Sterrehof’s Calimero. Op onze zestienjarige topruin lijken de jaren geen vat te krijgen, zo bleek opnieuw in deze rubriek. Hij overtuigde eerst in het basisparcours en gaf vervolgens een toegift in de barrage door opnieuw knap foutloos te blijven en de dichtstbijzijnde concurrentie meer dan een halve seconde achter zich te houden.


Sterrehof’s Calimero bij prijsuitreiking Championat

Klasse klaart de klus

Op zondagmiddag zette Marc zijn zegereeks voort met Klasse EB. Onze talentvolle, achtjarige merrie toonde weer eens haar potentie met een sterke foutloze omloop in deze 2* Grote Prijs. In de barrage klaarde ze met haar berijder de klus door niet alleen foutloos te blijven maar ook veruit de snelste ronde neer te zetten. De primeur van een eerste internationale Grand Prix-zege voor Klasse was het gedroomde eindresultaat.

Hattrick voltooid!

En toen was de koek nog altijd niet op en volgde zelfs een zeldzame apotheose in de Grote Prijs van de stad Salzburg. Sterrehof’s Dante (openingsfoto) en Marc hielden alle balken in de lepels en bleven binnen de toegestane tijd. Slechts acht andere combinaties in dit veld van 48 deelnemers evenaarden dit resultaat en maar vier combinaties wisten uiteindelijk een tweede nulronde in de barrage te realiseren. Ons eigen topduo maakte deel uit van dit kwartet en wist dankzij een strakke, en daardoor zeer rappe barrage een unieke hattrick te voltooien!


Sterrehof’s Dante bij prijsuitreiking Grote Prijs

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier