Dante en Calimero prima op dreef in Lyon

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Beide Sterrehof-troeven geplaatst in belangrijkste 5*-rubrieken

De eerste vijfsterren wedstrijd van het indoorseizoen is succesvol verlopen voor zowel Sterrehof’s Dante als Sterrehof’s Calimero. Dante (foto) zette haar succeslijn van 2019 voort door te excelleren in de hoofdrubriek op zaterdag, de Equita Masters. In deze 1.60m-proef over twee ronden hielden Dante en Marc overtuigend alle balken in de lepels. Slechts vier combinaties slaagden eveneens in deze opdracht, waarna een snelle tweede omloop ons duo naar een prachtige derde plaats bracht. Het betekende alweer de achtste top 3-klassering voor Dante in dit jaar.

Calimero in Grote Prijs en wereldbeker

Tijdens de twee andere 1.60m-rubrieken van het wereldbekerconcours in Lyon belandde Calimero in de prijzen. Allereerst was er een mooie zevende plaats in de Longines Grand Prix op vrijdagavond. De foutloze ronde van Marc en de twaalfjarige Quidam de Revel-zoon werd opgevolgd door een strak gereden, snelle barragerit, die spijtig genoeg één springfout opleverde.

In de wereldbekerwedstrijd op zondag k wam ons duo tot eenzelfde resultaat. De basisomloop werd probleemloos overwonnen en in de barrage volgde een enkele springfout, uiteindelijk goed voor de laatste volgprijs (twaalfde) en enkele wereldbekerpunten.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier