Dante laat zich weer van beste kant zien

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Dante ook tweede in Dortmund

Het leek wel een herhaling van zetten van exact een maand geleden. Ook tijdens de CSI4* Signal Iduna Cup in Dortmund kwam er na een strak gereden barrage in het 1.45m op zaterdag een prachtige tweede plaats voor Sterrehof’s Dante en Marc uit de bus. De merrie (op foto met Julia) had het traditionele Duitse indoorconcours al prima geopend in een 1.40m-rubriek direct op tijd en zette deze lijn een dag later sterk voort. Van de 64 startende combinaties bleven er slechts elf foutloos en in de barrage herhaalde een kwartet dit resultaat. De bekeken gereden ronde van Marc en Dante leverde vervolgens aldus het tweede geld op.

Vizier op Dutch Masters

In de Grote Prijs was het de beurt aan Sterrehof’s Edinus en Sterrehof’s Cayetano Z. Edinus kon jammer genoeg zijn geweldige prestatie van 2018 met Marc niet herhalen. Wel liet hij een goede indruk achter door het zware basisparcours, waarin slechts acht combinaties foutloos bleven, met één springfout te beëindigen. Voor Cayetano Z en Julia noteerden we dit keer twee balken. Zij kenden eerder in de week een goed optreden in de 1.50m-rubriek met barrage.
Na afloop van het concours in Dortmund kon het vizier op Den Bosch worden gericht. Daar zal Marc met onze paarden in actie komen tijdens The Dutch Masters – Indoor Brabant.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier