Dante sterk op dreef in WB-concours La Coruña

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Dante N.O.P. en Marc 3e in Grote Prijs en 7e in Wereldbeker

Sterrehof’s Dante N.O.P. en Marc leverden in 24 uur tijd twee sterke prestaties op het CSI5* wereldbekerconcours van La Coruña. Op zaterdagavond behoorden ze tot de slechts zes foutloze combinaties in de Grote Prijs (42 starters). In de barrage werden risico’s genomen en volgde een snelle tijd, maar jammer genoeg ook een springfout. Het resultaat van ons topduo was uiteindelijk goed voor een mooie derde plaats.

Praktisch op herhaling

Een dag later stonden er een kleine veertig combinaties aan de start van de wereldbekerproef. Opnieuw bleek het basisparcours dermate selectief dat slechts een handvol de nul wist te houden en opnieuw maakten Dante en Marc deel uit van dit kleine gezelschap. Bijna twee jaar na hun laatste wereldbekeroptreden op Jumping Amsterdam maakten ze dus weer kans op de hoofdprijs, maar dit keer stond een fout op de uitsprong van de dubbel een dergelijk succes in de weg. Wat restte was een zevende plaats en daarmee wel praktisch een herhaling van de resultaten in La Coruña van precies twee jaar geleden.

Sterrehof’s Edinus

Onze tweede troef Sterrehof’s Edinus bleek eveneens op zondag op dreef in de Noord-Spaanse kuststad. Edinus sprong met Marc een uitstekende ronde in de 1.50m rubriek direct op tijd. Ze hielden de nul en wisten zich op de tiende plek onder de prijswinnaars te scharen.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier