Dochter Ushi reservekampioen veulenkeuring Friesland

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Als embryo geveilde Tushi reservekampioen KWPN veulenkeuring Friesland

Op de veulenkeuring van de KWPN-regio Friesland heeft een dochter van Sterrehof’s Ushi (foto boven) de reservetitel behaald, inclusief ticket voor de Nationale Veulenkeuring. Het betreft het merrieveulen Tushi, met als vader Emerald van ’t Ruytershof. Dit veulen is vorig jaar nog als embryo geveild op Paardenveilingonline.com en was toen de veilingtopper.

Namens het KWPN zegt inspecteur Wim Versteeg over de kersverse reservekampioen: “Tushi KB heeft een aansprekend model. Opvallend was haar lichtvoetige galop en haar balans daarin, dat zag je ook terug in haar makkelijke manier van changeren.” Felicitaties ook aan de Zweedse eigenaren en natuurlijk succes tijdens het vervolg in Ermelo.


Emerald uit Sterrehof’s Ushi

Successen nafok Ushi

Met dit resultaat erbij is het nu al een opvallend succesvol 2023 geworden voor de nafok van GP-merrie Ushi. De dochter van Vigo d’Arsouilles uit de moederlijn van Narcotique de Muze II gaf ons recent een opvallend merrieveulen van Balou du Reventon en eerder al een merrieveulen van Comme Il Faut. De laatste is geselecteerd voor de komende editie van Flanders Foal Auction. Tot slot konden we natuurlijk een prachtig resultaat van fokproduct Mercurius S vieren. De kleinzoon van Ushi zegevierde op knappe wijze in de 1.20m finale van de Stoeterij Sterrehof Trophy te Outdoor Gelderland.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier