Tweede merrieveulen van Sterrehof’s Ushi geboren

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Knap merrieveulen uit combinatie Sterrehof's Ushi x Balou du Reventon nieuwste aanwinst

Afgelopen week meldde de nieuwste aanwinst van Stoeterij Sterrehof zich: een royaal, aansprekend merrieveulen! Moeder van dit genetisch zeer interessante veulen is onze Sterrehof’s Ushi (foto boven), vader is Balou du Reventon. De laatste kennen we als de halfbroer van topvererver Balou du Rouet en ook als een geweldige sporthengst, die eerder tweede stond in de Grote Prijs van Aken en meer recent een top 10-klassering haalde in de wereldbekerfinale met de jonge Brit Harry Charles.

Draagmoeder Centolina

Vader van Balou du Reventon is Cornet Obolensky waarmee dit merrieveulen nauw verwant is aan het eerder geboren merrieveulen van onze Ushi (v. Vigo d’Arsouilles). Zij liep zelf succesvol op 1.60m Grand Prix-niveau met Julia Houtzager-Kayser en komt rechtstreeks uit de zeer gewaardeerde moederlijn van Narcotique de Muze II, die tevens Ushi’s grootmoeder is!
Bijzonder is dat de internationale sportmerrie Sterrehof’s Centolina dit keer als draagmoeder heeft gefungeerd. Haar kennen we als een geweldige moeder en zij zal onze nieuwste aanwinst een gewenste start kunnen geven.

Sterrehof’s Centolina als draagmoeder met haar veulen.  

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier