Sterrehof’s Dante N.O.P. knap tweede in Nations Cup St. Gallen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Dante en Marc behalen tweede podiumplaats met Nederlands team in een week tijd

Ruim een week na het geslaagde optreden in de Rolex landenwedstrijd van het CSIO Rome, volgde er voor Sterrehof’s Dante N.O.P. en Marc ook succes in de FEI Longines Nations Cup van St. Gallen. In de eerste manche kwam ons topduo nog uit op 4 strafpunten, na een springfout op de plankensteil. Toch bleef vooral de sterke vorm van Dante hangen, na een omloop die voor het Nederlandse team met 8 strafpunten in totaal werd afgesloten. In het tweede bedrijf volgde de bevestiging. Dante en Marc realiseerden als slotcombinatie van de oranje rijjassen een ijzersterke nulronde in deze zware Zwitserse landenprijs. Ze kopieerden daarmee het eigen resultaat van een week eerder in Rome, terwijl Nederland (met verder Jur Vrieling, Sanne Thijssen en Jack Ansems, en 12 strafpunten in totaal) het als team zelfs nog een plek beter deed in de eindrangschikking en op een knappe tweede plaats belandde achter de winnende Zwitsers! Kijk hier voor de uitslag. 

Sterrehof’s Calimero

Naast dit prachtige resultaat was er nog meer goed nieuws vanuit Sankt Gallen te melden, want ook onze geroutineerde Sterrehof’s Calimero was in goeden doen tijdens dit prestigieuze concours. Op zaterdag meldde hij zich van voren met een knappe achtste plek in een rankingproef met liefst 80 startende combinaties en ook in een 1.50m rubriek op eerste Pinksterdag kwam hij goed voor de dag, al vielen er hier 4 strafpunten te noteren. Voor Marc zelf konden we nog een mooi resultaat noteren in de Grote Prijs. Met Holy Moley van eigenaar Fred Lodewijk eindigde hij op een sterke zesde plaats.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier