Sterrehof’s Dante N.O.P. dubbel nul in GCL Valkenswaard

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Dante met Prague Lions naar plek 5, Edinus derde in 2* Grote Prijs

Met Sterrehof’s Dante N.O.P. had Marc de focus staan op een teamresultaat in Valkenswaard. In de Global Champions League voldeed hij aan de opdracht door zowel op vrijdag als zaterdag een vlekkeloze nulronde te realiseren. De eerste dag leverde dat een zevende plek op en op dag twee vielen ze vanaf de dertiende plaats net buiten de prijzen. Mede dankzij het dubbel-nul-resultaat van ons duo kwamen de Prague Lions op een mooie vijfde plaats terecht in het veld van zestien teams.

Grote Prijzen

Ook voor Sterrehof’s Edinus vielen er enkel nulronden te noteren in de 2* tour van Valkenswaard. De beloning volgde in de Grote Prijs, met 52 andere concurrenten. Een snelle, foutloze barragerit was goed voor een mooie derde plaats op de afsluitende zondag.
Voor de Grote Prijs van de Global Champions Tour werd Sterrehof’s Calimero gezadeld. Hij was het concours prima gestart met een tijdfout in de openingsrubriek, maar dit kreeg in de hoofdrubriek helaas geen vervolg. Opsteker was wel dat Calimero na lange tijd weer zijn rentree in een rubriek op het allerhoogste niveau wist te maken. Wordt aldus hopelijk vervolgd.

Foto: Stephano Grasso/Global Champions League

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier