Opnieuw prachtig succes tijdens CSI5* Treffen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Edinus 5e in Grote Prijs en Sterrehof’s Dante 2e in Championat

Net als vorig jaar heeft het CSI5* in Treffen voor onze paarden een bijzonder succesvol concours opgeleverd. Op zaterdag kwam Marc de ring binnen als titelverdediger in het Gaston Glock’s Championat, om luttele uren later op slechts een zucht verwijderd te blijven van prolongatie van deze hoog aangeschreven 1.55m-rubriek. Dit keer bracht Sterrehof’s Dante (foto onder) hem naar een prachtige tweede plaats door in twee zware omlopen geen enkele fout te maken, iets dat verder enkel aan de winnaar, de Amerikaanse Margie Goldstein met Dicas, was voorbehouden. Voor Dante was dit al haar zesde top-3 plek in een jaar dat pas halverwege is!

Edinus op dreef in Grote Prijs

Waar Sterrehof’s Edinus (openingsbeeld) in 2018 zegevierde in het Championat, trok hij dit jaar in de Grote Prijs de kar. Op vrijdag had hij al aangetoond in prima vorm te verkeren door zich met Marc bij de prijswinnaars van de 1.50m-rubriek te voegen. Twee dagen later werd er nog eens een schepje bovenop gegooid. Slechts zeven combinaties wisten zich te plaatsen voor de barrage van deze 1.60m-hoofdrubriek op het aansprekende Oostenrijkse Glock’s Horse Performance Center. Hieronder ons duo dat in het tweede bedrijf opnieuw een loepzuivere nulronde sprong en op een knappe vijfde plek belandde!

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier