Prachtige successen tijdens wereldbekerconcours Verona

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Dante, Sterrehof’s Calimero en Sterrehof’s Edinus naar topresultaat

Het wereldbekerconcours in Verona heeft voor al onze Grand Prix-paarden prachtige resultaten opgeleverd. Voor het eerst zette Marc de het heel jaar rond al geweldig presterende Sterrehof’s Dante (foto) in tijdens een wereldbekerproef, en dit niet bepaald zonder succes. Na een prachtig nulresultaat van Dante en Marc in het basisparcours kon ons duo aan de bak in de barrage, met daarin liefst zestien combinaties. Ze verzaakten niet en wisten zich na een snelle, overtuigende barragerit zich als vijfde te klasseren in deze Italiaanse omloop van de wereldbekercyclus.

Calimero en Edinus eveneens in bloedvorm

Twee dagen eerder begon het succes in Verona. Na twee prima inloopronden van Sterrehof’s Calimero en Dante op de vrijdag sloeg Marc in de avonduren zijn slag met Sterrehof’s Edinus. In de 1.50/1.55m hoofdrubriek van de dag schaarden Marc en Edinus zich onder de acht combinaties met een dubbel-nul-resultaat. Een competitief gereden barrage leverde uiteindelijk een mooie vierde plaats op.

Een dag later was het zelfs dubbel prijs. Edinus mocht zich opnieuw opstellen in de prijsuitreiking, ditmaal met een achtste plaats in de 1.45/1.50m-rubriek direct op tijd. Vervolgens was het aan Calimero om voor de uitsmijter van de dag te zorgen. Met een vlekkeloos optreden in de basisomloop van de 1.55m-rubriek (45 starters) behoorde hij met zijn berijder tot de slechts negen kandidaten voor de barrage. Ook hier volgde een nulresultaat, goed voor een prachtige vijfde plek in de een na belangrijkste rubriek van het Italiaanse wereldbekerconcours.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier