Sterrehof’s Dante en Sterrehof’s Edinus weer in actie

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Dante en Edinus doen weer ritme op tijdens CSI5* van Saint-Tropez

Voor het eerst sinds het uitbreken van de coronacrisis is Marc met onze paarden weer in actie gekomen op een internationale wedstrijd. Plaats van handeling was Saint-Tropez, waar de derde week van de Hubside Jumping Grimaud op het programma stond. Dit Franse concours biedt zowel Sterrehof’s Dante (foto) als Sterrehof’s Edinus op de eerste plaats weer de gelegenheid wedstrijdritme op te doen op vijfsterrenniveau, terwijl er door beide paarden ook enkele nette resultaten werden genoteerd.

Dante, die voor het eerst sinds haar zege in de wereldbeker van Jumping Amsterdam, oftewel 156 wedstrijdloze dagen geleden, in actie kwam, beleefde op vrijdag haar hoogtepunt in de 1.55m-rubriek met barrage. Na een foutloze basisomloop en een springfout in de barrage kwam ze met Marc drie honderdsten van een seconde tekort voor een volgprijs. Voor Edinus was er een sterk optreden op zondag. Zijn dubbele nulresultaat in de 1.50m tweefasenrubriek was goed voor de 13e plaats.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier