Te verwachten veulens 2021 en Sterrehof’s Cayetano Z beschikbaar

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Bylou en Sterrehof’s Centolina opnieuw drachtig

Voor komend jaar kunnen we opnieuw uitzien naar veulens van onze topmerries Sterrehof’s Bylou en Sterrehof’s Centolina. Centolina is drachtig van de Grand Prix-hengst Chaman (v. Baloubet du Rouet) en Bylou verwacht een nakomeling van toptalent Grandorado TN (v. Eldorado van de Zeshoek). Dit jaar kreeg de op 1.60m geklasseerde Bylou pas haar eerste veulen, van de hengst United Touch S, en Centolina gaf ons een prachtige nakomeling (foto) van onze eigen topper Sterrehof’s Cayetano Z. Meer over deze veulens vind je hier.

Sterrehof’s Cayetano Z beschikbaar

Van de sinds vorige week met wedstrijdpensioen zijnde Cayetano zijn de afgelopen jaren een dozijn veulens geboren. Ook dit jaar is de genetisch zeer waardevolle hengst slechts selectief ingezet in de fokkerij. Drie interessante merries, in het bezit van derden, zijn drachtig van Cayetano. Aangezien we de afgelopen jaren overtuigd zijn geraakt van de kwaliteiten van zijn nafok en hij niet meer op wedstrijden uitkomt, zal Cayetano vanaf 2021 volledig beschikbaar zijn voor de fokkerij!

Het plaatje is bij de knap gemodelleerde Cayetano compleet te noemen. De hengst, die de afgelopen jaren op het hoogste niveau in de sport excelleerde, is een kleinzoon van de legendarische Ratina Z en een rechtstreekse zoon van Ratina’s beste dochter, Calipa Z. Deze Cor de la Bryère-dochter gaf liefst acht internationale nakomelingen, waarvan er vier op 1.60m zijn geklasseerd, met als meest succesvolste onze Sterrehof’s Cayetano Z.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier